E-cigarett för en hälsosam livsstil

Att använda sig av en e-cigarett är ett bra sätt för att sluta röka. Det är även miljövänligare än vanliga cigg. E-cigarett tar alltså inte bara hand om din hälsa, utan även om miljön runt omkring dig, så att du kan känna dig medveten när du röker dina e-cigarett. Vanliga cigaretter släpper nämligen ut väldigt mycket gifter. Det är inte bara det som man får in i kroppen som är farligt, utan även det som kommer ut i atmosfären.

När du bestämt dig för att sluta röka och istället börja med e-cigarett, kan du göra detta på ett elegant och smidigt sätt. Det finns alla typer av färger och designer, så att du alltid kan köpa en modell som passar dig perfekt. Du får en e-cigarett som är skräddarsydd för just dig.

E-cigarett finns i olika smaker och färger

Det kan vara en smakupplevelse att byta till e-cigarett. De finns nämligen i alla typer av smaker. Oavsett om du är sugen på cola eller jordgubb, kan du installera patronen i smakbehållaren och därefter kommer varje cigg att bli en njutning. När behållaren är slut, fyller du enkelt på den igen och kan fortsätta att röka. Du kan bestämma precis hur mycket nikotin du vill ha i behållaren. E-cigarett finns i allt från 0 mg nikotin till 24 mg, vilket är ett bra sätt att trappa ned på, då du ständigt kan minska nikotinhalten i din rökning.

Det finns många startkit som gör att du som nybörjare får allt det du behöver för att komma igång med din sundare rökning. Alla startkit kommer även med en valfri vätska, det vill säga en smakpatron, så att du kan pröva på hur det är att röka med el cigaretter fullt ut.